16 september 2010
18:45

Boo FF 3

Referat: Nackdala AIS - Boo FF 3

Vi inledde matchen bra med högt tempo, mycket löpningar och bra passningsspel. Spelet var mest på motståndarnas planhalva och Mickan som vickade som målvakt hade det rätt lugnt. Till slut gav pressen uttdelning och Rubbe och Maja fick in bollen i en tilltrasslad situation. Efter ledningsmålet tappade vi vår press och Boo blev farligare, men det stod 1-0 i halvlek.
Andra halvlek spelade vi bra. Högt tempo och ganska tufft spel gjorde att vi pressade tillbaka Boo och lyckades göra två mål till. Vi hade även flera öppna målchanser som vi missade.
Matchens lirare blev Linda som var överallt och verkligen dominerade i den här matchen. Men många gjorde ett bra jobb, t.ex. Rawina som jobbade stenhårt och gjorde sin bästa match hittills.

lör 15 maj 2010, 10:15 Boo FF 3 - Nackdala AIS 2 - 1